*povinné údaje
Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.
V naší restauraci Vás přivítá talentované duo šéfkuchařů Jan Leština a Jiří Paur. Tito dva mladí experti na fine-dining mají bohaté zkušenosti z řady michelinských restaurací v ČR i zahraničí. Jejich zaměřením je francouzská a středomořská kuchyně, s důrazem na čerstvé suroviny té nejvyšší kvality a dokonalou kombinaci chutí.
je naším šéfkuchařem, jehož vášeň pro gastronomii se formovala již během studií a svou kariéru odstartoval v prestižním hotelu Four Seasons Prague. Zde získal cenné zkušenosti v oblasti haute cuisine, které si zdokonalil během následného čtyřletého působení v nejlepších seafood restauracích v jižní Anglii v oblasti Dorset. Nyní své kulinářské umění přináší do Green Table Lounge.
je náš druhý šéfkuchař, který rozvíjel své gastronomické vzdělání ihned po studijích v Německu, ve vinařské oblasti Porýní. Své další kulinářské zkušenosti získal během čtyř let ve vybraných francouzských restauracích v Praze, z toho převážně pod vedením šéfkuchaře Jana Kracíka v bývalé restauraci Palác Kinských. Své know-how a vášeň pro gastronomii nyní plně využívá v Green Table Lounge.
je zkušený sommelier a v našem Green Table Lounge Vám bude umět poradit i Vás nadchnout, díky svým mnohaletý zkušenostem získaným ve Francii. Sestavil naši vinnou kartu, která zahrnuje více než 100 druhů francouzských vín, s největším důrazem na burgundská vína, doplněných o výjimečná vína z Německa, Rakouska a Česka. Milovníci champagne jistě ocení široký výběr těch nejlepších značek ale i menších niche champagne domů.